Professionals

Carrièremaken bij HealthLink

Ben je een ambitieuze professional met ervaring in logistiek of customer care, op zoek naar een snel groeiende werkgever? Wil je je verder ontwikkelen, in een internationale omgeving?

Kom werken bij HealthLink; je zult je hier meteen thuis voelen. We zijn actief in een branche die van ons vraagt dat we altijd perfect werk leveren. Je werkt samen met een team van professionals met elk hun eigen achtergrond, ervaring en kennis. Hier word je iedere dag uitgedaagd om actief op zoek te gaan naar verbeteringen. Zodat we met elkaar onze klanten een steeds betere dienstverlening kunnen bieden.

Wij zijn met succes al 24 jaar actief op het gebied van logistiek en backofficediensten. Onze vestigingen bevinden zich in Nederland en de Verenigde Staten.

Jij zorgt voor beweging

HealthLink biedt professionals met verschillende achtergronden veel kansen om hun talenten in te zetten, bij een innovatieve logistiek dienstverlener. Kies voor een functie op onze afdelingen Customer Care, IT, Human Resources, Finance, Quality, Projects, Facility of in het Warehouse.

We hebben regelmatig vacatures voor specialisten en generalisten, op uitvoerend vlak of op managementniveau. Door jouw talenten in te zetten bij HealthLink, zorg je voor beweging.

Vacatures

Ontdek onze actuele vacatures voor professionals >

Wie worden je collega’s?

Vul je zoekopdracht in.