Operationeel niveau

Carrière maken bij HealthLink

Ben je leergierig en niet bang om je handen uit de mouwen te steken? Kun je goed met computers overweg en houd je ervan om je werk netjes en precies uit te voeren? Houd je daarnaast van werk dat je zowel achter een bureau als ‘op de werkvloer’ uitvoert?

Kom werken bij HealthLink; je zult je hier meteen thuis voelen. We zijn actief in een branche die van ons vraagt dat we altijd perfect werk leveren. Op operationeel niveau zoeken we vooral medewerkers voor het warehouse. Je werkt daar in een groot team van jonge enthousiaste medewerkers. Bij HealthLink word je elke dag uitgedaagd om actief op zoek te gaan naar verbeteringen. Zodat we met elkaar onze klanten een steeds betere dienstverlening kunnen bieden.

Wij zijn met succes al 24 jaar actief op het gebied van logistiek en backofficediensten. Onze vestigingen bevinden zich in Nederland en de Verenigde Staten.

Jij zorgt voor beweging

HealthLink biedt medewerkers op operationeel niveau veel kansen om hun talenten in te zetten, bij een innovatieve logistiek dienstverlener. Binnen het warehouse kennen we de volgende afdelingen.

• Inbound
• Outbound
• Inventory
• Kitting/rework

We hebben regelmatig vacatures voor specialisten en generalisten, op uitvoerend vlak of op managementniveau. Door jouw talenten in te zetten bij HealthLink, zorg je voor beweging.

Vacatures

Ontdek onze actuele vacatures op operationeel niveau >

Wie worden je collega’s?

Vul je zoekopdracht in.