Project Manager

In onze business is geen dag hetzelfde, dus je wordt niet warm van routinematig werken. Als Project Manager zorg je dat de afdeling Projects optimaal functioneert. Je bent het eerste aanspreekpunt voor alle nieuwe klanten en beheert hun implementatieprojecten van begin tot eind. Dankzij je kennis en expertise op het gebied van systemen en logistiek ben je in staat om de processen en procedures van ons en onze klant te optimaliseren en zo effectief mogelijk te implementeren.

Herkenbaar?! Lees verder wat je als Project Manager gaat doen:

Je werkt binnen de HealthLink Projects-afdeling in Memphis, TN, die nauw samenwerkt met de afdelingen Customer Care, Warehouse en Quality. Deze afdeling is het eerste aanspreekpunt voor nieuwe klanten tijdens hun onboarding-fase. De afdeling Projecten beheert alle interne en externe projecten voor HealthLink International. Van implementaties, IT-projecten en nieuwe magazijninrichting tot Lean Six Sigma-initiatieven en andere relevante projecten die gericht zijn op het optimaliseren van onze processen en procedures.

Aantal uren: 40 uur per week (fulltime).
Locatie: Memphis, TN (Verenigde Staten

Wat hebben we jou te bieden?

Werken bij HealthLink betekent werken bij een jong en dynamisch bedrijf. We zijn er trots op dat we de verwachtingen van onze klanten keer op keer overtreffen, maar nemen onszelf vooral niet te serieus.

HealthLink daagt teamleden uit om het beste uit zichzelf te halen.  Bovendien bieden we flexibiliteit en ruimte voor initiatief en persoonlijke ontwikkeling. We bieden ook een ongekend goede werksfeer, in een hecht team. Naast een concurrerend salaris bieden we prima secundaire arbeidsvoorwaarden, waaronder die op het gebied van zorg en welzijn.

Wat breng je mee?

Uiteindelijk kan er maar één kandidaat de beste zijn. Daarom is het belangrijk dat je voldoet aan de omschrijving hieronder.

  • Je bent hbo- of universitair geschoold op het gebied van logistiek, bedrijfskunde of supply chain.
  • Ervaring binnen de medische/farmaceutische industrie.
  • Kennis van en ervaring met projectmanagementmethoden en -tools zoals Wrike.
  • Je bent communicatief sterk en beheerst de Engelse taal uitstekend in woord en geschrift.
  • Analytisch en strategisch denken combineer je met een goed zakelijk inzicht.

Fysieke vereisten en werkomstandigheden:

Lang achter de computer werken.

Nieuwsgierig geworden? Grijp deze carrièrekans!

Solliciteer snel door je cv en motivatiebrief naar ons te sturen via onderstaand formulier.

N.B. Acquisitie aan de hand van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Mark Meijer

Word jij mijn nieuwe collega?

Vul onderstaand formulier in.

Wil je eerst meer weten?

We vertellen je graag meer.

Vul je zoekopdracht in.