Office Manager & Quality Assistant

In onze business is geen dag hetzelfde, dus je wordt niet warm van routinematig werken. Als Office Manager & Quality Assistant assisteer je onze QA-afdeling met documentbeheer, training en registratie. Daarnaast voer je andere administratieve taken uit om ons QA-team te ondersteunen. Je bent het aanspreekpunt op de afdeling voor alles wat met kantoor te maken heeft, behandelt problemen met betrekking tot onze faciliteiten en onderhoudt de relaties met onze leveranciers.

Herkenbaar?! Lees verder wat je als Office Manager & Quality Assistant gaat doen:

Je werkt binnen de HealthLink Projects-afdeling in Memphis, TN, die nauw samenwerkt met de afdelingen Customer Care, Warehouse en Quality. De QA-afdeling beheert alle interne en externe audits, trainingsregistraties, NCR- en CAPA-bestanden. De afdeling zorgt ook voor naleving van alle toepasselijke voorschriften. Daarnaast werk je nauw samen met de Director USA Operations voor alle Office Management-gerelateerde activiteiten, zoals administratieve ondersteuning, ontvangst van onze klanten, inkoop en facilitair onderhoud.

Aantal uren: 40 uur per week (fulltime).
Locatie: Memphis, TN (Verenigde Staten

Wat hebben we jou te bieden?

Werken bij HealthLink betekent werken bij een jong en dynamisch bedrijf. We zijn er trots op dat we de verwachtingen van onze klanten keer op keer overtreffen, maar nemen onszelf vooral niet te serieus.

HealthLink daagt teamleden uit om het beste uit zichzelf te halen.  Bovendien bieden we flexibiliteit en ruimte voor initiatief en persoonlijke ontwikkeling. We bieden ook een ongekend goede werksfeer, in een hecht team. Naast een concurrerend salaris bieden we prima secundaire arbeidsvoorwaarden, waaronder die op het gebied van zorg en welzijn.

Wat breng je mee?

Uiteindelijk kan er maar één kandidaat de beste zijn. Daarom is het belangrijk dat je voldoet aan de omschrijving hieronder.

  • Associate of Bachelor in Business, Administration of gelijkwaardig verkregen via relevante werkervaring.
  • Ervaring in de medische hulpmiddel- en/of de farmaceutische industrie is een pluspunt.
  • Kennis van en ervaring met ISO- en FDA-normen.
  • Je bent communicatief sterk en beheerst de Engelse taal uitstekend in woord en geschrift.

Fysieke vereisten en werkomstandigheden:

Lang achter de computer werken.

Nieuwsgierig geworden? Grijp deze carrièrekans!

Solliciteer snel door je cv en motivatiebrief naar ons te sturen via onderstaand formulier.

N.B. Acquisitie aan de hand van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Mark Meijer

Word jij mijn nieuwe collega?

Vul onderstaand formulier in.

Wil je eerst meer weten?

We vertellen je graag meer.

Vul je zoekopdracht in.