Control Tower Agent

Jij bent leergierig en daadkrachtig en je weet bovendien snel zaken op te lossen. Je bent gewend om onder druk te werken en tegelijkertijd goed werk te leveren. Klanten werken graag met je samen omdat je een betrouwbare partner bent, afspraken nakomt en accuraat bent. Bovendien ben je communicatief sterk.

Je bent succesvol in banen waarbij multitasken van belang is en je bent bijzonder klantgericht. Daarnaast kun je goed werken in een omgeving met hoge werkdruk, steeds veranderende omstandigheden en een volle planning. Dankzij je ervaring in verschillende internationale organisaties heb je een brede geografische en culturele kennis.

Voor het werken met IT draai je je hand niet om en je werkt graag in een jong team. Je bent op zoek naar een baan in een moderne logistieke organisatie.

Klinkt dit alsof jij de perfecte kandidaat bent voor ons?! Lees verder wat je als Control Tower Agent gaat doen:

Je komt te werken bij de afdeling Service Parts Logistics van HealthLink International in Memphis, dochterbedrijf van Base Logistics. Base Logistics is gespecialiseerd in logistiek voor de veeleisende hightech- en medische industrie. Met een wereldwijd netwerk van meer dan 600 opslaglocaties tot onze beschikking, kunnen we flexibel en onafhankelijk de meest geschikte locatie bepalen voor de opslag van goederen van onze klanten.

Jij en je teamgenoten houden klanten en hun eindklanten proactief op de hoogte van de status van hun zendingen en ondersteunt ze bij problemen. We hebben overal ter wereld klanten en logistieke partners, dus jouw afdeling moet ook ’s avonds en in het weekend bereikbaar zijn. Je werkt samen met een compleet team van logistieke experts.

Daarnaast vul je dossiers aan met de juiste tarieven, aflevergegevens en andere belangrijke informatie. Verder coördineer en volg je pakket-, spoed- en wegtransporten voor onze (inter-) nationale klanten. Inclusief de administratieve handelingen die daarbij horen.

Je staat klanten, opslaglocaties en transporteurs te woord via telefoon, e-mail en de software die we in eigen beheer hebben ontwikkeld. Ook stuur je internationale voorraadlocaties aan.

Aantal uren: 40 uur per week (fulltime).
Locatie: Memphis, TN (Verenigde Staten)

Wat kun je van ons verwachten?

Werken bij HealthLink betekent werken bij een energiek en snelgroeiend bedrijf, in een innovatieve en dynamische omgeving. HealthLink daagt je uit om het beste uit jezelf te halen. Bovenal bieden we jou veel ruimte voor eigen initiatief en persoonlijke ontwikkeling.

We bieden je een ongekend goede werksfeer, in een hecht lokaal team van 35 man en wereldwijd bijna 270 man.

Salaris en secundaire arbeidsvoorwaarden zijn zonder meer concurrerend.

Wat breng je mee?

Uiteindelijk kan er maar één kandidaat de beste zijn. Daarom is het belangrijk dat je:

 • Een mbo-plus/hbo-diploma hebt in een gerelateerd vakgebied, zoals Business, Supply Chain en Logistics.
 • Een flexibel werkschema hebt en beschikbaar bent om bij toerbeurt ‘s avonds of in het weekend te werken (tegen een vergoeding).
 • De Engelse taal uitstekend beheerst in woord en geschrift.
 • Snel leert, goed bent in multitasken en snel en adequaat kunt reageren.
 • Leergierig bent en daadkrachtig en snel zaken weet op te lossen.
 • Afspraken nakomt en verwachtingen, doelstellingen en KPI’s overtreft.
 • Klantgericht bent en denkt in oplossingen in plaats van problemen.
 • Goed kunt werken in een omgeving met hoge werkdruk, steeds veranderende omstandigheden en een volle planning.
 • Beschikt over een brede geografische en culturele kennis, dankzij je ervaring in verschillende internationale organisaties.
 • Bij voorkeur ervaring hebt met ERP-systemen.

Nieuwsgierig geworden? Grijp deze carrièrekans!

Solliciteer snel door je cv en motivatiebrief naar ons te sturen via onderstaand formulier.

N.B. Acquisitie aan de hand van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Customer Care Specialist

Word jij mijn nieuwe collega?

Vul onderstaand formulier in.

Wil je eerst meer weten?

We vertellen je graag meer.

Share this vacancy

 • Hidden
 • Hidden
  Max. bestandsgrootte: 256 MB.
 • Max. bestandsgrootte: 256 MB.

Vul je zoekopdracht in.