Fulltime Warehouse Manager

Op dit moment werk je als Warehouse Manager bij een logistieke organisatie, waar je al flink wat ervaring hebt opgedaan op het gebied van logistiek en leidinggeven. Je staat daarbij bekend als iemand die verstand van zaken heeft en onafhankelijk en zelfstandig kan opereren. Inmiddels ben je eraan toe om de overstap te maken naar een organisatie waar je meer invloed kunt uitoefenen. Het liefst zet je je ervaring in voor een organisatie die via logistiek een bijdrage levert aan het welzijn van mensen. Je vindt het belangrijk dat talenten worden herkend zodat je teamgenoten zich volop kunnen ontwikkelen. Daarnaast weet je tegelijkertijd interne doelstellingen in de gaten te houden en medewerkers te motiveren die doelstellingen te bereiken of zelfs te overtreffen.

Herkenbaar?! Lees verder wat je als Warehouse Manager gaat doen:

Je komt te werken in het Europese DC van Healthlink Europe in Waalwijk. Dit warehouse heeft een oppervlakte van 17.000 m2 en er werken ongeveer 50-75 medewerkers.

Jij bent verantwoordelijk voor het totale proces rondom inkomende en uitgaande goederen van onze klanten, die voornamelijk actief zijn in de medische industrie. Hiervoor gelden strenge kwaliteitseisen en het is jouw taak een zodanig efficiënte afhandeling van de goederenstroom te realiseren dat we altijd aan die eisen kunnen voldoen. Je besteedt dan ook veel tijd aan het optimaliseren van processen, inclusief aan- en bijsturing. Hier horen ook aanbevelingen bij op het gebied van werkmethoden, hulpmiddelen en de inrichting van het magazijn. Overige werkzaamheden zijn onder andere:

 • Reageren op vastgestelde afwijkingen aan de hand van corrigerende en preventieve acties (CAPA).
 • Afspraken maken met uitzendbureaus voor een kwantitatief en kwalitatief optimale personeelsbezetting.

Jouw dag bestaat voor de helft uit kantoorwerkzaamheden en tijdens de overige uren ben je aanwezig op de werkvloer. Je geeft direct leiding aan 3 Warehouse Supervisors en 6 Warehouse Coordinators. Je rapporteert aan de Director Warehouse.

Aantal uren: 40 uur per week.
Locatie: Waalwijk

Wat hebben we jou te bieden?

We bieden je om te beginnen veel ruimte voor eigen inbreng en ontwikkeling; je voert zelf de regie over je eigen succes. We kijken er erg naar uit om je te mogen verwelkomen als onze nieuwe teamgenoot en weten zeker dat je je direct bij ons zult thuis voelen. En wel (onder andere) hierom:

 • Vast contract en een uitstekend salaris.
 • Interessante doorgroei- en opleidingsmogelijkheden.
 • Auto of reiskostenvergoeding.
 • Telefoon en laptop van de zaak.

Wat breng je mee?

Om te beginnen heb je aantoonbaar een aantal jaren kennis en ervaring opgedaan binnen een warehouse, in een business-to-businessomgeving en een business-to-consumeromgeving. Verder beschik je over het onderstaande.

 • Succesvol afgeronde hbo-opleiding Logistiek.
 • Ervaring met complexe kwaliteitsstandaarden, waaronder ISO 13485.
 • Uitstekende beheersing van de Nederlandse en Engelse taal, in woord en geschrift.
 • Ervaring met Business Intelligence-software, zoals Power BI.

(Overleggen van een VOG-verklaring maakt deel uit van de procedure voor de definitieve aanstelling.)

Nieuwsgierig geworden? Grijp deze carrièrekans!
Solliciteer snel door je cv en motivatiebrief naar ons te sturen via onderstaand formulier.

Vragen? Stuur ons een appje!

N.B. Acquisitie aan de hand van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Warehouse Medewerker

Word jij mijn nieuwe collega?

Vul onderstaand formulier in.

Wil je eerst meer weten?

We vertellen je graag meer.

Deel deze vacature

 • Hidden
 • Hidden
  Max. bestandsgrootte: 256 MB.
 • Max. bestandsgrootte: 256 MB.

Vul je zoekopdracht in.