Warehouse Supervisor

Je werkt op het Distributie Centrum van HealthLink in Waalwijk. Leveranciers rijden af en aan met zendingen die moeten worden ontvangen en verwerkt, en uitgaande orders moeten met de nodige tijdsdruk verzendklaar gemaakt worden. Toch weet je als Warehouse Supervisor je hoofd koel te houden en ervoor te zorgen dat iedereen zijn taken volgens afspraak uitvoert.

Je stuurt je collega’s zodanig aan dat de werkdruk gelijk verdeeld wordt. Je bent gedreven, communicatief sterk en weet dankzij jouw inspirerende manier van coachen het beste in je medewerkers naar boven te halen.

Herkenbaar?! Lees verder wat je als Warehouse Supervisor gaat doen:
Als Warehouse Supervisor ben je verantwoordelijk voor een specifiek deel van de inkomende en uitgaande goederenstroom in ons DC, dat in totaal 17.000 m2 beslaat. Bovendien ben je verantwoordelijk voor assemblage van goederen, afhandeling van speciale verzoeken van klanten en de juiste uitvoering ervan. Altijd rekening houdend met de afgesproken deadlines en doorlooptijden. Buiten deze werkzaamheden heb je ook dagelijks contact en overleg met Supervisors van andere warehouse-afdelingen binnen het DC in Waalwijk. Je bent direct gekoppeld aan een Customer Care-team dat werkt voor een specifiek aantal klanten.

In overleg met de Warehouse Manager, je direct leidinggevende, bepaal je prioriteiten en plan je de juiste hoeveelheid personeel en materieel in. Daarnaast zorg je voor een veilige werkomgeving. Ook ben je verantwoordelijk voor het plannen en (laten) uitvoeren van Value Added Logistics-projecten. Verder verzorg je rapportages, op basis van vooraf bepaalde KPI’s.

Onze klanten rekenen op een hoog kwaliteitsniveau. Daarom is het belangrijk dat je elke dag zoekt naar verbeteringen die we niet morgen, maar vandaag nog kunnen doorvoeren.

Aantal uren: 40 uur per week (fulltime).
Locatie: Waalwijk

Wat hebben we jou te bieden?
Werken bij HealthLink betekent elke dag werken aan de kwaliteit van Healthcare over de hele wereld, in een innovatieve en dynamische omgeving. HealthLink daagt je uit om het beste uit jezelf te halen. Bovenal bieden we jou veel ruimte voor eigen initiatief en persoonlijke ontwikkeling.

We bieden je een ongekend goede werksfeer, in een hecht team. Zo organiseren we bijvoorbeeld regelmatig teamactiviteiten.

Salaris en secundaire arbeidsvoorwaarden zijn zonder meer concurrerend. Een uitstekende pensioenopbouw is uiteraard onderdeel van het arbeidsvoorwaardenpakket.

Wat breng je mee?
Uiteindelijk kan er maar één kandidaat de beste zijn. Daarom is het belangrijk dat je voldoet aan de omschrijving hieronder.

  • Je• Je hebt minimaal een hbo-opleiding afgerond
  • Uiteraard heb je minimaal 5 jaar ervaring in een logistieke omgeving, waarvan in elk geval 3 jaar in een leidinggevende positie.
  • Je hebt uitstekende kennis van de Nederlandse en Engelse taal en beschikt daarnaast over de juiste communicatieve vaardigheden die je zowel intern als extern inzet.
  • Bereidheid tot het werken van verschillende diensten (tussen 7:00 en 18:00 uur).
  • Je bent gewend te werken met Microsoft Office en hebt daarvan vooral met Excel ruime ervaring.
  • Je bent resultaatgericht en werkt planmatig en accuraat.
  • Je bent in het bezit van een hef- en reachtruckcertificaat.

Nieuwsgierig geworden? Grijp deze carrièrekans!

Solliciteer snel door je cv en motivatiebrief naar ons te sturen via onderstaand formulier.

N.B. Acquisitie aan de hand van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Warehouse Medewerker

Word jij mijn nieuwe collega?

Vul onderstaand formulier in.

Wil je eerst meer weten?

We vertellen je graag meer.

Vul je zoekopdracht in.