Warehouse Medewerker (Waalwijk)

Je bent leergierig en bent niet bang om je handen uit de mouwen te steken. Je kunt goed met computers overweg en je houdt ervan om je werk netjes en precies uit te voeren. Daarnaast houd je van werk waarbij je zowel achter een bureau als ‘op de werkvloer’ aan de slag gaat.

Herkenbaar?! Lees verder wat je als Magazijnmedewerker gaat doen:

Voor een aantal nieuwe internationale klanten zoeken we nieuwe medewerkers. Je komt te werken in het gloednieuwe warehouse van HealthLink in Waalwijk (geopend in 2019). De opgeslagen goederen variëren van kleine onderdelen tot complete pallets.

We werken met healthcare-producten waar zeer zorgvuldig mee omgegaan moet worden. Ons warehouse is dan ook altijd perfect schoon en strak georganiseerd. De dagelijkse werkzaamheden bestaan uit het aannemen van inkomende goederen, het controleren op schades en het juist inboeken van ontvangen goederen in het systeem. Je zorgt voor een correcte afhandeling van de documentatie en een juiste opvolging van klantspecifieke eisen (CSR’s). Ook verstrek je informatie aan Customer Service over leveringen.

Ook orderpicken en het verzendklaar maken van goederen behoort tot je dagelijkse werkzaamheden. Je controleert de uitgaande zendingen, onder andere door ze te scannen. Je zorgt ervoor dat de juiste documenten met de orders meegaan. Tevens kun je ingezet worden voor algemene warehouse activiteiten, zoals VAL- en VAS-activiteiten en het lossen van containers.

Geen enkele dag is hier hetzelfde!

Aantal uren: 40 uur per week (fulltime).
Locatie: Waalwijk

Wat hebben we jou te bieden?

Werken bij HealthLink betekent elke dag werken aan de kwaliteit van healthcare over de hele wereld, in een innovatieve en dynamische omgeving. HealthLink daagt je uit om het beste uit jezelf te halen. Bovenal bieden we jou veel ruimte voor eigen initiatief en persoonlijke ontwikkeling.

We bieden je een ongekend goede werksfeer, in een hecht team. Zo organiseren we bijvoorbeeld regelmatig teamactiviteiten.

Salaris en secundaire arbeidsvoorwaarden zijn zonder meer concurrerend. Een uitstekende pensioenopbouw is uiteraard onderdeel van het arbeidsvoorwaardenpakket.

Wat breng je mee?

Uiteindelijk kan er maar één kandidaat de beste zijn. Daarom is het belangrijk dat je voldoet aan de omschrijving hieronder.

  • Je denkt en werkt minimaal op mbo-niveau.
  • Uitstekende kennis van de Nederlandse en Engelse taal.
  • Bereidheid tot het werken van verschillende diensten (tussen 8:00 en 19:00 uur).
  • Je bent in het bezit van een hef- en reachtruck-certificaat.
  • Uitstekende computerkennis en -ervaring.
  • Affiniteit met de medische sector is een pre.

Verder ben je integer, nauwkeurig, communicatief sterk, accuraat, netjes, zelfstandig en proactief.

Nieuwsgierig geworden? Grijp deze carrièrekans!

Solliciteer snel door je cv en motivatiebrief naar ons te sturen via onderstaand formulier.

N.B. Acquisitie aan de hand van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Warehouse Medewerker

Word jij mijn nieuwe collega?

Vul onderstaand formulier in.

Wil je eerst meer weten?

We vertellen je graag meer.

Vul je zoekopdracht in.