Warehouse Medewerker Rosmalen

Je bent leergierig en bent niet bang om je handen uit de mouwen te steken. Je kunt goed met computers overweg en je houdt ervan om je werk netjes en precies uit te voeren. Daarnaast houd je van werk waarbij je zowel achter een bureau als ‘op de werkvloer’ aan de slag gaat.

Herkenbaar?! Lees verder wat je als Warehouse Medewerker gaat doen:

Je komt te werken in het warehouse van HealthLink in Rosmalen, tot in het eerste kwartaal van 2019. Na die tijd werk je in ons nieuwe warehouse in Waalwijk. Vanuit ons magazijn worden dagelijks goederen verstuurd naar bestemmingen over de hele wereld, via verschillende transportbedrijven. Koeriers, vrachtwagens en andere transportmiddelen rijden af en aan om goederen te brengen of op te halen. De opgeslagen goederen variëren van kleine onderdelen tot complete pallets.

We werken met healthcare-producten waar zeer zorgvuldig mee omgegaan moet worden. Ons warehouse is dan ook altijd perfect schoon en strak georganiseerd. Je dagelijkse werkzaamheden bestaan onder andere uit het controleren van producten en orders, orderpicking (picking en packing) en scannen van goederen. Je ontvangt, controleert en verzendt goederen en retouren. Ook verstrek je informatie aan Customer Service over leveringen. Daarnaast voer je algemene warehouse-activiteiten uit, zoals het verplaatsen van producten.

Geen enkele dag is hier hetzelfde!

Aantal uren: 40 uur per week (fulltime).
Locatie: Rosmalen

Wat hebben we jou te bieden?

Werken bij HealthLink betekent elke dag werken aan de kwaliteit van healthcare over de hele wereld, in een innovatieve en dynamische omgeving. HealthLink daagt je uit om het beste uit jezelf te halen. Bovenal bieden we jou veel ruimte voor eigen initiatief en persoonlijke ontwikkeling.

We bieden je een ongekend goede werksfeer, in een hecht team. Zo organiseren we bijvoorbeeld regelmatig teamactiviteiten.

Salaris en secundaire arbeidsvoorwaarden zijn zonder meer concurrerend. Een uitstekende pensioenopbouw is uiteraard onderdeel van het arbeidsvoorwaardenpakket.

Wat breng je mee?

Uiteindelijk kan er maar één kandidaat de beste zijn. Daarom is het belangrijk dat je voldoet aan de omschrijving hieronder.

  • Je denkt en werkt minimaal op mbo-niveau.
  • Uitstekende kennis van de Nederlandse en Engelse taal.
  • Bereidheid tot het werken van verschillende diensten (tussen 8:00 en 19:00 uur).
  • Uitstekende computerkennis en -ervaring.
  • Affiniteit met de medische sector is een pre.

Verder ben je integer, nauwkeurig, communicatief sterk, accuraat, netjes, zelfstandig en proactief.

Nieuwsgierig geworden? Grijp deze carrièrekans!

Solliciteer snel door je cv en motivatiebrief naar ons te sturen via onderstaand formulier.

N.B. Acquisitie aan de hand van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Warehouse Medewerker

Word jij mijn nieuwe collega?

Vul onderstaand formulier in.

Wil je eerst meer weten?

We vertellen je graag meer.

Vul je zoekopdracht in.