Medewerker Debiteurenbeheer

Als jij werkzaamheden uitvoert, doe je dat gestructureerd en precies.  Je zorgt er zo voor dat het werk op een juiste, tijdige en complete manier wordt uitgevoerd. Je hebt ervaring met financieel-administratieve processen en dan vooral met debiteurenbeheer. Daarnaast ben je gewend om een deel van zo’n proces helemaal zelfstandig af te handelen. Voor werken onder druk draai jij je hand niet om en je wilt je talenten graag inzetten binnen een modern bedrijf. Je bent gepast assertief en betrouwbaar en collega’s kunnen op je bouwen.

Herkenbaar?! Lees verder wat je als Medewerker Debiteurenbeheer gaat doen:

Je komt te werken op de afdeling Finance, waar je verantwoordelijk bent voor de debiteurenadministraties op ons hoofdkantoor in ‘s-Hertogenbosch.

Je houdt je onder andere bezig met het boeken van banken, het managen van debiteurenadministraties en klanten nabellen met betrekking tot uitgebleven betalingen. In overleg met de cliënt stel je kredietlimieten vast, verzorg je diverse periodieke rapportages en draag je proactief bij aan procesoptimalisatie.

Het contact met onze debiteuren is zowel telefonisch als schriftelijk, in het Nederlands en Engels. Als het nodig is, neem je ook werkzaamheden van collega’s op de afdeling Finance over. We bieden je veel ruimte en vrijheid om aan deze functie invulling te geven. Sterker nog; eigen initiatieven worden zeer gewaardeerd. Daarnaast verzorg je BTW-aangiftes voor onze buitenlandse klanten en beheer je masterdata.

Aantal uren: 40 uur per week (fulltime).
Locatie: ‘s-Hertogenbosch

Wat hebben we jou te bieden?

Werken bij HealthLink betekent elke dag werken aan de kwaliteit van healthcare over de hele wereld, in een innovatieve en dynamische omgeving. HealthLink daagt je uit om het beste uit jezelf te halen. Bovenal bieden we jou veel ruimte voor eigen initiatief en persoonlijke ontwikkeling.

We bieden je een ongekend goede werksfeer, in een hecht team. Zo organiseren we bijvoorbeeld regelmatig teamactiviteiten.

Salaris en secundaire arbeidsvoorwaarden zijn zonder meer concurrerend. Een uitstekende pensioenopbouw is uiteraard onderdeel van het arbeidsvoorwaardenpakket.

Wat breng je mee?

Uiteindelijk kan er maar één kandidaat de beste zijn. Daarom is het belangrijk dat je voldoet aan de omschrijving hieronder.

  • Binnen een vergelijkbare functie heb je recent minimaal 2 jaar werkervaring opgebouwd.
  • Je werkt en denkt op mbo+ niveau.
  • Je hebt een administratieve opleiding met succes afgerond.
  • De Nederlandse en Engelse taal beheers je uitstekend in woord en geschrift en je bent communicatief vaardig.
  • Je bent gewend te werken met Microsoft Office en hebt daarvan vooral met Excel ruime ervaring. Ervaring met Exact Globe is een pre.

Nieuwsgierig geworden? Grijp deze carrièrekans!

Solliciteer snel door je cv en motivatiebrief naar ons te sturen via onderstaand formulier.

N.B. Acquisitie aan de hand van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Customer Care Specialist

Word jij mijn nieuwe collega?

Vul onderstaand formulier in.

Wil je eerst meer weten?

We vertellen je graag meer.

Vul je zoekopdracht in.