Human Resources Assistant

Als ervaren HR-medewerker werk je graag in een moderne en groeiende organisatie, waar geen één dag hetzelfde is. Binnen al die drukte weet je goed je prioriteiten te stellen. Je krijgt energie van het op orde hebben van alle administratieve HR-zaken, zodat de boel op rolletjes loopt. Je kunt erg goed samenwerken en bent een prettige gesprekspartner voor collega’s en klanten. Bovendien weet je zeer goed te communiceren op verschillende niveaus en denk je graag mee over het verbeteren van bedrijfsprocessen en procedures.

Herkenbaar?! Lees verder wat je als Human Resources Assistant gaat doen:

De afdeling Human Resources is verantwoordelijk voor alles wat te maken heeft met de instroom, doorstroom en uitstroom van onze medewerkers. We hebben de taak om een brug te slaan tussen de strategische plannen van de organisatie en het operationele personeelsbeleid van de werkvloer. De sfeer op de afdeling is collegiaal en informeel; collega’s staan altijd voor elkaar klaar. Vanwege de sterke groei van onze organisatie willen we onze afdeling snel uitbreiden.

Je bent verantwoordelijk voor alle (administratieve) facetten van de afdeling personeelszaken. Je voert onder andere administratieve en organisatorische werkzaamheden uit op het gebied van werving en selectie, aanstellingen en uitdiensttredingen. Zo hou je je bijvoorbeeld bezig met het opmaken van arbeidsovereenkomsten, het maken van rapportages, het registeren van verzuim en het up-to-date houden van personeelsdossiers.  Je legt verantwoording af aan de HR-Specialist.

Aantal uren: 40 uur per week (fulltime).
Locatie: ‘s-Hertogenbosch

Wat hebben we jou te bieden?

Werken bij HealthLink betekent elke dag werken aan de kwaliteit van healthcare over de hele wereld, in een innovatieve en dynamische omgeving. HealthLink daagt je uit om het beste uit jezelf te halen. Bovenal bieden we jou veel ruimte voor eigen initiatief en persoonlijke ontwikkeling.

We bieden je een ongekend goede werksfeer, in een hecht team. Zo organiseren we bijvoorbeeld regelmatig teamactiviteiten.

Salaris en secundaire arbeidsvoorwaarden zijn zonder meer concurrerend. We vinden jouw groei en ontwikkeling erg belangrijk en daarom bieden we verschillende mogelijkheden tot het volgen van opleidingen en/of trainingen. Verder is een uitstekende pensioenopbouw uiteraard onderdeel van het arbeidsvoorwaardenpakket.

Wat breng je mee?

Uiteindelijk kan er maar één kandidaat de beste zijn. Daarom is het belangrijk dat je voldoet aan de omschrijving hieronder.

  • Je werkt en denkt op mbo-niveau.
  • De Nederlandse en Engelse taal beheers je uitstekend in woord en geschrift.
  • In de afgelopen jaren heb je minimaal 2 jaar aantoonbare werkervaring binnen een soortgelijke functie opgebouwd. Bij voorkeur heb je vaardigheden ontwikkeld op het gebied van werving via social media en vacaturesites.
  • Je bent gewend te werken met Microsoft Office en hebt daarin ruime ervaring.
  • Aangezien je met vertrouwelijke informatie werkt, ben je betrouwbaar en integer.

Nieuwsgierig geworden? Grijp deze carrièrekans!

Solliciteer snel door je cv en motivatiebrief naar ons te sturen via onderstaand formulier.

N.B. Acquisitie aan de hand van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Customer Care Specialist

Word jij mijn nieuwe collega?

Vul onderstaand formulier in.

Wil je eerst meer weten?

We vertellen je graag meer.

Vul je zoekopdracht in.