Fulltime Team Lead Customer Service

Als ervaren hoofd van een klantenservice of binnendienst weet je hoe je moet omgaan met klanten die hoge verwachtingen hebben. Je hebt veel ervaring opgedaan met Amerikaanse opdrachtgevers en de cultuurverschillen die daarbij horen. Op het commerciële vlak ben je een echte senior, die weet wat het betekent om verantwoordelijkheid te hebben voor grote klanten. Die daarbij rekening houdt met de sterke kanten van de organisatie, de beloftes die gedaan zijn en de wensen van de klant. Tegelijkertijd ben je een betrokken leidinggevende, die het team weet te motiveren om iedere dag op het allerhoogste niveau te presteren.

Herkenbaar?! Lees verder wat je als Team Lead Customer Service gaat doen:

Je komt te werken binnen de afdeling Customer Care van HealthLink in ‘s-Hertogenbosch, die nauw samenwerkt met de afdelingen Finance, Warehouse en Kwaliteit. Als teamleider heb je de hoofdrol in het teamproces. Je schept voorwaarden, ruimt hindernissen uit de weg, creëert uitdagingen en stuurt bij als het nodig is. Binnen de afdeling zijn de processen helder beschreven, maar het is jouw taak om ze waar nodig te finetunen.

Je team is het aanspreekpunt voor de Duitse distributeur van een Amerikaans bedrijf dat actief is in de medische industrie. Het contact verloopt via telefoon, e-mail en onze logistieke applicatie Klairy. Er is dagelijks contact met verschillende contactpersonen, waaronder directieleden bij de klant en de distributeur, inclusief een team van salesreps uit onder andere Duitsland, Engeland, Italië en Zwitserland. Jijzelf zult vooral betrokken worden bij complexe zaken en bij escalaties met een spoedeisend karakter.

Verder ben je er onder andere voor verantwoordelijk dat je team uitstekende kwaliteit levert op het gebied van het gehele bestelproces inclusief orderinvoer, opvolging van transporten en facturatie. Je monitort daarvoor KPI’s van onze klanten en alle klantgerelateerde activiteiten van je team. Daarbij volg je de specifiek voor de klant bepaalde processen en de Kwaliteitsrichtlijnen.

Aantal uren: 40 uur per week
Locatie: ’s-Hertogenbosch (eventueel in combinatie met thuiswerk)

Wat hebben we jou te bieden?

Je zult een welkome aanvulling zijn op het team en we weten zeker dat je er al gauw je plek zult vinden. We hopen dan ook dat je snel onze organisatie komt versterken. Verder bieden we je:

 • Autonomie; we bouwen op jou als Customer Care-expert en ervaren leidinggevende.
 • Diverse trainingen, een opleidingsbudget en een POP-traject.
 • Thuiswerken combineren met werken op kantoor.
 • Laptop van de zaak.

Wat breng je mee?

Affiniteit of ervaring met logistiek is voor deze functie een absolute pre. Daarnaast verwachten we dat je aan onderstaande eisen voldoet.

 • Diploma hbo commercieel of bedrijfseconomie.
 • Ruime ervaring in customer care.
 • Bewezen managementskills.
 • Goede beheersing Nederlands in woord en geschrift, uitstekende beheersing Duits en Engels. (Overige talen zijn een pre.)
 • Ervaring met WMS-systemen.

(Overleggen van een VOG-verklaring maakt deel uit van de procedure voor de definitieve aanstelling.)

Nieuwsgierig geworden? Grijp deze carrièrekans!

Solliciteer snel door je cv en motivatiebrief naar ons te sturen via onderstaand formulier.

Vragen? Stuur ons een appje!

N.B. Acquisitie aan de hand van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Customer Care Specialist

Word jij mijn nieuwe collega?

Vul onderstaand formulier in.

Wil je eerst meer weten?

We vertellen je graag meer.

Deel deze vacature

 • Hidden
 • Hidden
  Max. bestandsgrootte: 256 MB.
 • Max. bestandsgrootte: 256 MB.

Vul je zoekopdracht in.