Customer Service Specialist Engels

Werken vanuit huis, voor een moderne logistieke organisatie die het onder andere mogelijk maakt dat operaties in ziekenhuizen op tijd worden uitgevoerd, dat diabetici op tijd hun insuline toegediend krijgen en dat operatie-instrumenten uit ziekenhuizen veilig hergebruikt worden. En daarnaast klanten te woord staan in het Engels. Dat is wat een Customer Service Specialist doet bij HealthLink Europe.

Herkenbaar?! Lees verder wat je als Customer Service Specialist Engels gaat doen:

Voor deze functie zoeken we iemand die leergierig is en daadkrachtig, met een goed gevoel voor commercie. Iemand die dankzij zijn of haar ervaring op het gebied van Customer Service klanten aan zich weet te binden. De ideale kandidaat komt daarnaast beloftes altijd na en werkt bovendien snel en accuraat. En communiceert uiteraard vloeiend in het Engels. We maken gebruik van de meest geavanceerde software om het werk van onze klanten en onszelf zo efficiënt mogelijk te maken. Daarom is het belangrijk dat je goed overweg kunt met computers en systemen.

Je komt te werken binnen de afdeling Customer Care van HealthLink Europe, die nauw samenwerkt met de afdelingen Finance, Warehouse en Kwaliteit. Vanwege de huidige overheidsmaatregelen werk je zoveel mogelijk vanuit huis. Wanneer deze maatregelen niet van kracht zijn, wissel je je thuiswerk af met werk op kantoor in ‘s-Hertogenbosch.

Je team is verantwoordelijk voor een aantal specifieke klanten en voor hen ben je het eerste aanspreekpunt, via telefoon en e-mail. Je beheert voor je klanten het proces van orderinvoer tot aan facturatie, inclusief het verder administratief verwerken van alle ordergerelateerde documenten en communicatie. Inventory en inbound zijn hier ook een onderdeel van. Daarnaast ben je verantwoordelijk voor klantspecifieke documentatie voor export en logistiek. Je verwerkt orders en volgt het bestelproces, waarbij je eventuele problemen of klachten oplost. Ook verwerk en volg je retourzendingen.

Je houdt KPI’s van onze klanten scherp in de gaten en beheert alle klantgerelateerde activiteiten. Daarvoor volg je de specifiek voor de klant bepaalde processen en de Kwaliteitsrichtlijnen.

Aantal uren: 32-40 uur per week
Locatie: ‘s-Hertogenbosch

Wat hebben we jou te bieden?

 • HealthLink Europe is onderdeel van Base Logistics Group, een internationaal actieve logistiek dienstverlener.
 • Werken bij HealthLink betekent elke dag werken aan de kwaliteit van healthcare over de hele wereld, in een innovatieve en dynamische omgeving. We dagen je uit om het beste uit jezelf te halen en bieden je veel ruimte voor eigen initiatief en persoonlijke ontwikkeling.
 • We bieden je een ongekend goede werksfeer, in een hecht team. Zo organiseren we bijvoorbeeld regelmatig teamactiviteiten (wanneer corona geen roet in het eten gooit natuurlijk).
 • Hoewel ons kantoor zich in ‘s-Hertogenbosch bevindt, werk je in principe vanuit huis.
 • We maken gebruik van de meest moderne communicatie-applicaties zoals Fuze en Teams, waarmee we zowel telefonisch als via videocommunicatie contact hebben met onze wereldwijde collega’s en klanten.
 • Salaris en secundaire arbeidsvoorwaarden zijn zonder meer concurrerend. Waaronder een thuiswerkvergoeding van 10 euro bruto per dag. Een uitstekende pensioenopbouw is uiteraard onderdeel van het arbeidsvoorwaardenpakket.

Wat breng je mee?

Uiteindelijk kan er maar één kandidaat de beste zijn. Daarom is het belangrijk dat je voldoet aan de omschrijving hieronder.

 • Je werkt en denkt op mbo+ niveau.
 • Ruime ervaring in customer care en supply chain/logistiek is een pre.
 • Je beheerst de Nederlandse en Engelse taal uitstekend in woord en geschrift.
 • Het is belangrijk dat je servicegericht handelt; vriendelijkheid moet je tweede natuur zijn.
 • Je leert snel, bent goed in multitasken en kunt snel en adequaat reageren.
 • Je hebt bij voorkeur ervaring met ERP-systemen.

Nieuwsgierig geworden? Grijp deze carrièrekans!

Solliciteer snel door je cv en motivatiebrief naar ons te sturen via onderstaand formulier.

Vragen? Stuur ons een appje!

N.B. Acquisitie aan de hand van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Customer Care Specialist

Word jij mijn nieuwe collega?

Vul onderstaand formulier in.

Wil je eerst meer weten?

We vertellen je graag meer.

Deel deze vacature

 • Hidden
 • Hidden
  Max. bestandsgrootte: 256 MB.
 • Max. bestandsgrootte: 256 MB.

Vul je zoekopdracht in.