Business Solutions Engineer

Je hebt veel ervaring op het gebied van supply chain engineering. Je vindt het belangrijk om de allerbeste oplossingen voor klanten te bedenken, die je ook met veel enthousiasme implementeert. Je bent gewend om in de back-end van software te werken en klantwensen te vertalen naar een IT-configuratie.

Dankzij jou is er een perfecte match tussen de eisen van de klant en de praktische implementatie daarvan aan onze zijde. Met je gevoel voor commercie weet je hoe je goed naar je klant moet luisteren, maar je bent ook sterk in overtuigen, ondersteunen en uitleggen.

Je bent in staat om proactief je eigen taken en activiteiten te plannen en te beheren, een groot aantal taken aan te pakken en tegelijkertijd overzicht te behouden.

Spreekt dit je aan?! Lees verder wat je als Business Solutions Engineer gaat doen:

Dankzij jouw werk en dat van je directe collega’s, krijgen klanten de best mogelijke logistieke service. Het is jouw taak om ervoor te zorgen dat nieuwe klanten voor onze DC’s op een zodanige manier worden begeleid dat ze de overstap naar ons DC zonder problemen kunnen maken. Een belangrijk onderdeel van deze switch is afhankelijk van de juiste IT-integratie.

Je vertaalt klantbehoeften naar werkbare, systeemgestuurde en gecontroleerde processtromen. je implementeert deze oplossingen zelf, in nauwe samenwerking met een team van professionals. Op basis van jouw expertise, zoek je dagelijks naar verbeteringen die we onmiddellijk kunnen implementeren.

Aantal uren: 40 uur per week.
Locatie: ‘s-Hertogenbosch

Wat hebben we jou te bieden?

Werken bij HealthLink betekent elke dag werken aan de kwaliteit van healthcare over de hele wereld, in een innovatieve en dynamische omgeving. HealthLink daagt je uit om het beste uit jezelf te halen. Bovenal bieden we jou veel ruimte voor eigen initiatief en persoonlijke ontwikkeling.

We bieden je een ongekend goede werksfeer, in een hecht team. Zo organiseren we bijvoorbeeld regelmatig teamactiviteiten.

Salaris is afhankelijk van opleiding en ervaring en secundaire arbeidsvoorwaarden zijn zonder meer concurrerend.

Wat breng je mee?

Uiteindelijk kan er maar één kandidaat de beste zijn. Daarom is het belangrijk dat je voldoet aan de omschrijving hieronder.

  • Je hebt een mbo+ of hbo-opleiding gevolgd of hebt een vergelijkbaar werk- en ervaringsniveau.
  • Je hebt minimaal 2 jaar ervaring in projectbeheer en logistiek.
  • Kennis van warehousing-systemen is een must. En kennis van Order to Cash-processen is een pre.
  • De Nederlandse en Engelse taal beheers je uitstekend in woord en geschrift.
  • Je hebt uitstekende kennis van Excel, PowerPoint en Visio.

Overleggen van een VOG-verklaring maakt deel uit van de procedure voor de definitieve aanstelling.

Nieuwsgierig geworden? Grijp deze carrièrekans!

Solliciteer snel door je cv en motivatiebrief naar ons te sturen via onderstaand formulier.

N.B. Acquisitie aan de hand van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Customer Care Specialist

Word jij mijn nieuwe collega?

Vul onderstaand formulier in.

Wil je eerst meer weten?

We vertellen je graag meer.

 

Vul je zoekopdracht in.