Fulltime Logistics Engineer

Na je opleiding heb je een mooie baan in de logistiek gevonden, maar inmiddels ben je toe aan een volgende stap in je carrière. Daarbij maak  je graag gebruik van de ervaring die je opbouwde op het gebied van supply chain engineering. Je gaat voor niets minder dan de beste oplossing voor je klanten en je implementeert die oplossingen met veel enthousiasme. Je bent gewend om in de back-end van software te werken en klantwensen te vertalen naar een IT-configuratie. Daarnaast ben je in staat om proactief je eigen taken en activiteiten te plannen en te beheren, een groot aantal taken aan te pakken en tegelijkertijd overzicht te behouden.

Met je gevoel voor commercie weet je hoe je goed naar je klant moet luisteren, maar je bent ook sterk in overtuigen, ondersteunen en uitleggen.

Herkenbaar?! Lees verder wat je als Logistics Engineer gaat doen:

In deze functie ben je onderdeel van de afdeling Business Solutions, met in totaal zo’n 11 mannelijke en vrouwelijke professionals waarvan de meesten tussen de 25 en 40 jaar oud zijn. Jouw afdeling zorgt ervoor dat nieuwe klanten voor onze DC’s op een zodanige manier worden begeleid dat ze de overstap naar ons DC zonder problemen kunnen maken. Een belangrijk onderdeel van deze switch is afhankelijk van de juiste IT-integratie. Hier heb je onder andere contact met de collega’s van IT en die in het Warehouse. Ook werk je nauw samen met Sales en Customer Service, waarbij Sales zorgt voor acquisitie van klanten en Customer Service de dagelijkse logistieke dienstverlening aan onze klanten coördineert.

Je vertaalt klantbehoeften naar werkbare, systeemgestuurde en gecontroleerde processtromen en implementeert deze oplossingen zelf in nauwe samenwerking met een team van professionals. Daarnaast ben je verantwoordelijk voor:

 • Interne procesoptimalisatie Customer Service en Warehouse.
 • Optimalisatie van klantgerelateerde processen.
 • Procesondersteuning voor onze zusterorganisaties Base Logistics en SLS.

Alles is erop gericht om processen op de verschillende afdelingen zo efficiënt mogelijk te laten verlopen. Jij fungeert als spin in het web als het gaat om kennis van de systemen en processen. De optimalisatie van interne processen beslaat ongeveer de helft van je werkzaamheden.

Aantal uren: 40 uur per week.
Locatie: Waalwijk (in combinatie met thuiswerk)

Wat hebben we jou te bieden?

We kijken er erg naar uit om je te mogen verwelkomen als onze nieuwe teamgenoot en weten zeker dat je je direct bij ons zult thuis voelen. En wel (onder andere) hierom:

 • Uitstekend salaris.
 • Zelfstandige job, met ruimte voor eigen initiatief.
 • Interessante doorgroei- en opleidingsmogelijkheden.
 • Telefoon en laptop van de zaak.

Wat breng je mee?

Om te beginnen heb je werkervaring óf een opleiding afgerond op hbo-niveau. Daarnaast heb je minimaal twee jaar ervaring opgedaan in projectbeheer en logistiek. Verder beschik je over het onderstaande.

 • Kennis van warehousing-systemen en Order to Cash-processen.
 • Uitstekende beheersing van de Nederlandse en Engelse taal, in woord en geschrift. (Goede beheersing van de Duitse, Spaanse of Franse taal is trouwens een pre.)
 • Bovengemiddelde kennis van Excel, PowerPoint en Visio.

Overleggen van een VOG-verklaring maakt deel uit van de procedure voor de definitieve aanstelling.

Nieuwsgierig geworden? Grijp deze carrièrekans!

Solliciteer snel door je cv en motivatiebrief naar ons te sturen via onderstaand formulier.

Vragen? Stuur ons een appje!

N.B. Acquisitie aan de hand van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Customer Care Specialist

Word jij mijn nieuwe collega?

Vul onderstaand formulier in.

Wil je eerst meer weten?

We vertellen je graag meer.

Deel deze vacature

 • Hidden
 • Hidden
  Max. bestandsgrootte: 256 MB.
 • Max. bestandsgrootte: 256 MB.

Vul je zoekopdracht in.